header
Schrijf je direct in
  »     »   Help ons kind is te dik

Facebook Twitter

Wie is Kipfit?

Anoek Boonstoppel (33) is de oprichtster van Kipfit.

"Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en Personal trainer en in 2008 begonnen met Kipfit. Met een team van gewichtsconsulenten en personal trainers adviseer en coach ik volwassenen en kinderen met gewichtsproblemen". 

"Op m’n twaalfde begon ik met modellenwerk en ik ben eigenlijk vanaf dat moment met het thema voeding bezig. In de modellenbusiness heb ik zoveel verkeerd zien gaan rond voeding dat het me al snel duidelijk werd hoe het niet moet. Dat maakte me nieuwsgierig naar hoe het wel moet. Die kennis wil ik graag op anderen overdragen".

"Ik beschik niet alleen over kennis, maar heb aan den lijve ondervonden hoe overgewicht je in de weg kan zitten. Ik ben moeder van twee kinderen. Na beide zwangerschappen was ik achttien kilo zwaarder dan voor m’n zwangerschap. Door gezond te eten en regelmatig te bewegen was ik binnen 4 maanden weer terug op mijn oude gewicht".

"Er is niets mooiers dan anderen verder te helpen en bij te dragen aan de oplossing van hun probleem. Het maakt ook mij blij als iemand een kilo afvalt, z’n streefgewicht bereikt, zich veel fitter voelt dan voorheen of een stabiel gewicht behoudt zonder terug te vallen in oude patronen".

"Zelf houd ik van pure voeding. Verse wokgroenten met een goede olie, knoflook en lekkere, verse vis. Sappig, vers, rood fruit en een stevige wandeling in de frisse buitenlucht. Meer is er eigenlijk niet voor nodig om je Kipfit te voelen!"

Kipfit is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland.