header
Schrijf je direct in
  »     »   Help ons kind is te dik

Aanmelden voor de nieuwsbrief


Facebook Twitter

Voeding voor de man die het libido verhoogt

Natuurlijk is een actief leven tussen de lakens erg gezond. Conditie en het hart worden verbetert maar ook je geheugen en algemene weerstand worden opgebouwd van de prestatie tussen de lakens. Wanneer je dus niet op griep of verkouden zijn zit te wachten neem dan het advies ter harte om regelmatig de liefde te bedrijven.

Zowel mannen als vrouwen hebben weleens last van het feit dat hun behoefte aan of zin in het bedrijven van de liefde afgenomen is. Dit kan voor een korte periode zijn maar het komt ook voor dat dit voor langere periode is. Er zijn heel veel oorzaken die hieraan ten grondslag kunnen liggen. Er bestaan soorten voeding waarvan word gezegd dat ze de lust opwekken. Als deze al werken dan is dit vaak voor korte termijn.

Wanneer je merkt dat je verlangen naar de liefde minder is of zelfs verdwenen en je hebt hier last van dan raden we je aan om aller eerst te zorgen dat je er een gezonde levensstijl op na houdt. Regelmatig naar de sportschool en een verantwoord voedingspatroon zijn hierbij van groot belang. Draag ook zorg dat je stress zoveel mogelijk vermijd.

Libido verhogende voedingsmiddelen

Wanneer je dus zorgt dat je goed en gezond eet, regelmatig beweegt en stress ontloopt kun je je libido nog verhogen door het gebruiken van voedingsmiddelen, we geven een opsomming van middelen die hieraan bijdragen:
• Pinda’s, voor een toegenomen opwinding.
• Koffie, zorgt voor energie.
• Bruine rijst, gaat aversie van lust tegen.
• Avocado, draagt bij aan een positief gevoel.
• Bananen, bevat enzymen die de bloedvaten ontspannen.
• Asperges, ondersteunen een verhoging in hormoon productie.
• Selderij, het mannelijk hormoon hierin werkt met name bij vrouwen.
• Oesters, stimuleert de productie van testosteron.

Wanneer je er dus voor kiest om aan je voedingspatroon te gaan werken en vette maaltijden laat staan. Deze inruilt voor voeding met voldoende vezels, suikers, vitaminen en mineralen en deze aanvult met bovengenoemde voedingsmiddelen, dan zul je merken dat je libido weer langzaam gaat stijgen.
Natuurlijk zijn er mensen die geen last hebben van een verminderd libido maar impotentie klachten hebben als gevolg van ongezonde voeding. Ik zal hier in een volgend blog dit probleem aan de kaak stellen.