header
Schrijf je direct in
  »     »   Help ons kind is te dik

Aanmelden voor de nieuwsbrief


Facebook Twitter

Depressie als gevolg van ongezondeten en impotentie

Onderzoekers van de Leidsche Universiteit hebben de beschikbare wetenschappelijke onderzoeken naast elkaar gelegd om te bekijken of er een samenhang is tussen impotentie en overgewicht met daarvan als gevolg een depressie. Zowel bij overgewicht als bij impotentie ontstaan vaak een depressie doordat de klachten van chronische aard zijn en de eigenwaarde met de duur van het overgewicht & erectieproblemen toeneemt. Uit het onderzoek bleek dat er inderdaad een relatie is tussen deze basis klachten en de gevolgklacht.

Uit medische gegevens van 64.000 mensen die in 21 onderzoeken participeerden, blijkt dat 59 procent van de deelnemers aan het onderzoek de kans hadden een depressie over te houden als gevolg van het belanden in een zogenaamde virtueuze cirkel waarbij de eigenwaarde steeds verder afgenomen is. Ook was het opmerkelijk dat vaker de daadwerkelijke diagnose depressie werd gesteld dan de veel vaker voorkomende groep depressieve verschijnselen.

Gezond worden in 2 stappen.

Om de eigenwaarde een directe boost te geven en gedurende een periode weer op te bouwen naar een leefbaar niveau terwijl er langs de andere kant word gewerkt aan het werken aan de problematiek is er een plan van aanpak samen gesteld waarin er in 2 fases word gewerkt.

Fase één

In een traject van 6 maanden, dat word begeleid door artsen worden de betrokken patiënten ondersteund met zogenaamde fosfodiësterase remmers (bekent van o.a. Kamagra) en hiernaast een uitgebalanceerd dieet en trainingsschema word gewerkt aan opbouw van zelfvertrouwen.

Waar de erectiemiddelen enerzijds de impotentie klachten in 99% van de gevallen per direct verhelpen en het zelfvertrouwen van de patiënt over het disfunctioneren op seksueel gebied direct verholpen is (iets wat bij mannen een diepe wond slaat in eigenwaarden) word er door het veranderen van de levensstijl (gezond voedingspatroon en voldoende beweging) gewerkt aan een verhoogde aanmaak van serotonine in de hersenen (de stof die we ook in anti depressiva vinden maar in dit geval aangemaakt word door het lichaam d.m.v. bewegen) en anderzijds aan een beter zelfbeeld doordat er gewichtsverlies als doel gesteld word.

Fase twee

Wanneer het streef gewicht is bereikt is in 87% van de gevallen het lichaam dermate hersteld dat het disfunctioneren van de penis als sneeuw voor de zon is verdwenen en doordat ook het lichaam weer gezond is en vaak weer een normaal gewicht is bereikt is ook de eigenwaarde op dat gebied verhoogd. In fase 2 word hoofdzakelijk gewerkt aan het behouden van de gezondheid en verweven van de aangeleerde zaken in de levensstijl van de patiënt.

Binnen kort zullen we u meer melden over het zogenaamde kamdieet.